Saturation and Diffraction at the LHC and the EIC

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

The role of light-ray operators in high-energy QCD

Presenter: CHIRILLI, Giovanni Antonio (University of Regensburg)

Contribution ID: 2

Type: not specified

Froissaron and Maximal Odderon approach to pp and \bar pp elastic scattering. Theory and phenomenology» (~30 min)

Presenter: Prof. MARTYNOV, Evgenij (Bogolyubov Institute for Theoretical Physics of NAS of Ukraine)

Contribution ID: 3

Type: not specified

Theory of hard diffraction at asymptotics and predictions for future EICs

Presenter: Mr LE, Anh Dung (Centre de Physique Théorique (CPHT))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Introduction to the workshop

Tuesday, 29 June 2021 14:10 (10 minutes)

Presenters: Mr DESHPANDE, Abhay; Mr SABIO VERA - UNIVERSITY AUTONOMY DE MADRID, Augustin (University Autonomy de Madrid); Mr ROYON - UNIVERSITY OF KANSAS, Christophe (University of Kansas); Mr SOYEZ - IPHT, SACLAY, Gregory (IPhT, Saclay); HENTSCHINSKI, Martin (Universidad de Las Americas Puebla); Mr SCHLICHTING - UNIVERSITY OF BIELEFELD, Soeren (University of Bielefeld)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

The STRONG2020 network

Tuesday, 29 June 2021 14:20 (15 minutes)

Presenters: ARMESTO, Nestor; LAPPI, Tuomas

Contribution ID: 6 Type: not specified

Results from the LHC on diffraction and hadron physics

Tuesday, 29 June 2021 14:35 (40 minutes)

Presenter: BAUTISTA GUZMAN, Irais

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Physics at the EIC: QCD, saturation

Tuesday, 29 June 2021 15:15 (40 minutes)

Presenter: TU, Zhoudunming

Contribution ID: 8 Type: not specified

Particle correlations in small systems

Tuesday, 29 June 2021 16:25 (30 minutes)

Presenter: JAVIER ALBERTO, Murilo Quijada

Contribution ID: 9 Type: not specified

Top quarks and the little bang standard model

Tuesday, 29 June 2021 16:55 (30 minutes)

Presenter: KRINTIRAS, Georgios

Contribution ID: 10 Type: not specified

Gluon imaging using azimuthal correlations in diffractive scattering at the EIC

Tuesday, 29 June 2021 17:25 (30 minutes)

Presenter: SALAZAR, Farid

Contribution ID: 11 Type: not specified

The odderon discovery by D0 and TOTEM

Wednesday, 30 June 2021 14:25 (30 minutes)

Presenter: RABEN, Timothy

Contribution ID: 12 Type: not specified

Odderon: theoretical aspects

Wednesday, 30 June 2021 14:55 (40 minutes)

Odderon: theoretical aspects

Presenter: MOTYKA, Leszek

Contribution ID: 13 Type: not specified

Froissaron and Maximal Odderon approach to pp and ppbar elastic scattering. Theory and phenomenology

Wednesday, 30 June 2021 15:35 (30 minutes)

Presenter: Prof. MARTYNOV, Evgenij (Bogolyubov Institute for Theoretical Physics of NAS of Ukraine)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Odderon measurements at the EIC

Wednesday, 30 June 2021 16:25 (40 minutes)

Presenter: HATTA, Yoshitaka

Contribution ID: 15 Type: not specified

Odderon and glueballs

Wednesday, 30 June 2021 17:05 (30 minutes)

Presenter: MELNIKOV, Dmitri

Contribution ID: 16 Type: not specified

BFKL studies

Thursday, 1 July 2021 14:30 (40 minutes)

Presenter: IVANOV, Dmitri

Contribution ID: 17 Type: not specified

Mueller Navelet jets and jet gap jet studies in CMS

Thursday, 1 July 2021 15:10 (30 minutes)

Presenter: BALDENEGRO, Cristian

Contribution ID: 18 Type: not specified

Small-x improved TMD factorization

Thursday, 1 July 2021 16:30 (40 minutes)

Presenter: MARQUET, Cyrille

Contribution ID: 19 Type: not specified

Ultrahigh energy neutrinos and low x physics

Thursday, 1 July 2021 15:40 (40 minutes)

Presenter: STASTO, Anna

Contribution ID: 20 Type: not specified

Calculation of dijet production in DIS at next-to-leading order in the CGC approach

Thursday, 1 July 2021 17:10 (30 minutes)

Presenter: CAUCAL, Paul

Contribution ID: 21 Type: not specified

Anoucement of 2022 workshop in Trento

Thursday, 1 July 2021 18:50 (15 minutes)

Presenter: Mr ROYON - UNIVERSITY OF KANSAS, Christophe (University of Kansas)

Contribution ID: 22 Type: not specified

The ECCE EIC Detector

Tuesday, 29 June 2021 18:20 (20 minutes)

Presenter: HEN, Or (MIT)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Theory of hard diffraction at asymptotics and predictions for future EICs

Tuesday, 29 June 2021 16:05 (20 minutes)

Presenter: Mr LE, Anh Dung (Centre de Physique Théorique (CPHT))

Contribution ID: 24 Type: not specified

The role of light-ray operators in high-energy QCD

Wednesday, 30 June 2021 17:35 (20 minutes)

Presenter: CHIRILLI, Giovanni Antonio (University of Regensburg)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Studying interplay of the Sudakov and saturation effects in dijet production at EIC

Thursday, 1 July 2021 17:40 (20 minutes)

Presenter: KOTKO, Piotr

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion: From LHC to EIC

Tuesday, 29 June 2021 18:40 (30 minutes)

Discussion: From LHC to EIC

Contribution ID: 27 Type: not specified

Discussion: The odderon dicovery, glueballs, saturation

Wednesday, 30 June 2021 18:35 (30 minutes)

Discussion: The odderon dicovery, \dots

Contribution ID: 28 Type: not specified

Discussion: BFKL and saturation

Thursday, 1 July 2021 18:20 (30 minutes)

Discussion: BFKL and saturation

Contribution ID: 29 Type: not specified

Welcome to ECT* by the Director

Tuesday, 29 June 2021 14:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. AARTS, Gert (Swansea University, UK)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Color charge correlations in the proton and initial condition for the BK evolution

Tuesday, 29 June 2021 17:55 (25 minutes)

Presenter: HEIKKI, Mäntysaari (University of Jyväskylä (Finland))

Contribution ID: 31 Type: not specified

Recent CGC calculation of exclusive vector meson production at NLO accuracy.

Wednesday, 30 June 2021 17:55 (20 minutes)

Presenter: PENTTALA, Jani

Contribution ID: 32 Type: not specified

Forward dijets in proton-nucleus collisions at next-to-leading order

Wednesday, 30 June 2021 18:15 (20 minutes)

Presenter: MULIAN, Yair

Contribution ID: 33 Type: not specified

$\begin{array}{c} \textbf{Diffraction: from AdS/CFT to Pomeron/Odderon in QCD} \end{array}$

Thursday, 1 July 2021 18:00 (20 minutes)

Diffraction: from AdS/CFT to Pom...

Presenter: TAN, Chung-I