Spin and quantum features of QCD plasma

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

STAR and CMS Results

Monday, September 16, 2024 10:00 AM (1 hour)

Presenter: CHEN, Zhenyu (Shandong University)

Session Classification: Program

Contribution ID: 2 Type: not specified

LHC Results

Monday, September 16, 2024 11:30 AM (30 minutes)

Presenter: SARKAR, Debojit (Niels Bohr Institute, Copenhagen, Denmark)

Session Classification: Program

Contribution ID: 3 Type: not specified

Hyperon Spin polarization and Phenomenology

Monday, September 16, 2024 4:00 PM (30 minutes)

Presenter: PU, Shi (USTC)

Session Classification: Program

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Simulating spin polarization in high-energy heavy-ion collisions

Monday, September 16, 2024 2:30 PM (1 hour)

Presenter: PALERMO, Andrea (Stony Brook University)

Session Classification: Program

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Numerical developments in relativistic spin hydrodynamics

Thursday, September 19, 2024 4:00 PM (30 minutes)

Presenter: SINGH, Sushant Kumar

Spin and quantu... / Report of Contributions

TAB

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

TAB

Session Classification: Program

Spin and quantu ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Discussion

Monday, September 16, 2024 4:30 PM (1h 30m)

Session Classification: Program

Contribution ID: 8 Type: not specified

Spin hydrodynamics from the entropy principle - flaws and remedies

Tuesday, September 17, 2024 9:30 AM (1 hour)

Presenter: FUKUSHIMA, Kenji (The University of Tokyo)

Session Classification: Program

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Entropy production and Dissipation in Quantum-based Spin Hydrodynamics

Tuesday, September 17, 2024 11:00 AM (30 minutes)

Presenter: DAHER, Asaad (IFJ PAN)

Session Classification: Program

Contribution ID: 10 Type: not specified

Hybrid approach to spin hydrodynamics

Tuesday, September 17, 2024 11:30 AM (30 minutes)

Presenter: FLORKOWSKI, Wojciech (Jagiellonian University, Krakow, Poland)

Session Classification: Program

Spin and quantu ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion

Tuesday, September 17, 2024 12:00 PM (30 minutes)

Session Classification: Program

Contribution ID: 12 Type: not specified

Anisotropic linear waves and breakdown of the momentum expansion in spin magnetohydrodynamics

Tuesday, September 17, 2024 2:00 PM (1 hour)

Presenter: HATTORI, Koichi (Zhejiang University)

Contribution ID: 13 Type: not specified

On damping of spin waves and further developments in ideal-spin hydrodynamics

Tuesday, September 17, 2024 3:00 PM (30 minutes)

Presenter: SHOKRI, Masoud (Goethe University)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Hydrodynamics for QGP: novel aspects and loose ends

Wednesday, September 18, 2024 11:30 AM (30 minutes)

Presenter: GURSOY, Umut (Utrecht University, Nethersland)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Spin transport in condensed matter from a quantum kinetic perspective

Wednesday, September 18, 2024 9:30 AM (1 hour)

Presenter: VALET, Thierry (Spintec, UGA, CNRS, CEA)

Contribution ID: 16 Type: not specified

On the local thermodynamic relations in relativistic spin hydrodynamics

Tuesday, September 17, 2024 4:00 PM (30 minutes)

Presenter: SINGH, Rajeev (Institute of Nuclear Physics Polish Academy of Sciences)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Emergent canonical spin tensor in the chiral symmetric hot QCD

Wednesday, September 18, 2024 11:00 AM (30 minutes)

Presenter: BUZZEGOLI, Matteo (West University of Timisoara)

Discussion

Contribution ID: 18 Type: not specified

Discussion

Wednesday, September 18, 2024 12:00 PM (30 minutes)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Spin Alignment Experiment

Thursday, September 19, 2024 9:30 AM (1 hour)

Presenter: TANG, Aihong (Brookhaven National Laboratory)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Second-Order Gradient Effects on Spin Alignment

Thursday, September 19, 2024 11:00 AM (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Zhong-Hua (Fudan University)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Theoretical advances in spin alignment

Thursday, September 19, 2024 11:30 AM (30 minutes)

Presenter: LIU, Shuai (Hunan University)

Discussion

Contribution ID: 22 Type: not specified

Discussion

Thursday, September 19, 2024 12:00 PM (30 minutes)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Theoretical Progress on Spin Alignment in Heavy-Ion Collisions

Thursday, September 19, 2024 2:00 PM (1 hour)

Presenter: SHENG, Xin-Li (INFN Firenze)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Towards a holographic description of hydrodynamics with spin

Thursday, September 19, 2024 3:00 PM (30 minutes)

Presenter: YAROM, Amos (Technion)

Spin and quantu ... / Report of Contributions

TBA

Contribution ID: 25 Type: not specified

TBA

Discussion

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion

Thursday, September 19, 2024 4:30 PM (1h 30m)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Applications of quantum kinetic theory to heavy ion collisions

Friday, September 20, 2024 9:30 AM (1 hour)

Presenter: YANG, Di-Lun (Institute of Physics, Academia Sinica)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Quantum kinetic theory for spin one and one-half particles

Friday, September 20, 2024 11:00 AM (1 hour)

Presenter: WAGNER, David

Contribution ID: 29 Type: not specified

Kinetic Theory in Curved Space

Friday, September 20, 2024 12:00 PM (30 minutes)

Presenter: CHIARINI, Annamaria (Goethe University)

Spin and quantu... / Report of Contributions

TBA

Contribution ID: 30 Type: not specified

TBA

Contribution ID: 31 Type: not specified

Constraining the strength of the vector interaction from the curvature of the chiral phase transition line

Friday, September 20, 2024 2:00 PM (30 minutes)

Presenter: CHOWDHURY, Aminul Islam (University of Chinese Academy of Sciences)

Spin and quantu ... / Report of Contributions

Coffee Break

Contribution ID: 32 Type: not specified

Coffee Break

Contribution ID: 33 Type: not specified

Gauge invariant thermodynamics of rotating magnetized systems

Friday, September 20, 2024 2:30 PM (30 minutes)

Presenter: MAMEDA, Kazuya (Tokyo University of Science)

Discussion

Contribution ID: 34 Type: not specified

Discussion

Friday, September 20, 2024 3:30 PM (1h 30m)

Registration

Contribution ID: 35 Type: not specified

Registration

Monday, September 16, 2024 9:00 AM (45 minutes)

Contribution ID: 36 Type: not specified

Welcome incoming Director ECT*

Monday, September 16, 2024 9:45 AM (15 minutes)

Presenter: VAN KOLCK, Ubirajara

Discussion

Contribution ID: 37 Type: not specified

Discussion

Tuesday, September 17, 2024 4:30 PM (1h 30m)

Spin and quantu ... / Report of Contributions

Disucssion

Contribution ID: 38 Type: not specified

Disucssion

Monday, September 16, 2024 12:00 PM (30 minutes)

Session Classification: Program